Személy és vagyonőr OKJ Budapesten?
Szeretnék érdeklődni, van-e Budapesten olyan személy és vagyonőr képzés mely felnőttoktatású OKJ-s képzés és igénybe lehet rá venni az államilag támogatott második szakma támogatást?
Mivel nekem csak egy szakmám van ezért szeretnék egy másodikat is, az állam támogatja a második OKJs szakma megszerzését is, azaz ingyenes a tanulónak, de eddig személy és vagyonőr OKJ-t csak fizetőset találtam, gondoltam rákéretek hátha itt tud valaki olyat amit én keresnék
Mi vesz rá valakit, hogy vagyonőr legyen? Lenézett "munka", 20 éve egy rohadt forint emelés nem volt, fizetsz a tanfolyamért, fizetsz az igazolványért, fizetsz a fegyvervizsgáért (ha ilyen területre mész) fizetsz az alkalmassági vizsgálatokért, fizetsz a kamarának. Ez nem munka, hanem egy költséges hobbi.
Most komolyan, valaki indokolja meg kérem, hogy mi visz rá valakit ilyenre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!