Budapesten melyek a legjobb vagyonőr képzések?
El kell keserítselek, ebben a szakmában tökmindegy hol szerzed a papírt. Tényleg csak papír kell...
De maga a munka sem egy leányálom, sem a beosztások, sem a fizetés.
Ha mindenképpen menni akarsz, menj az olcsóra, ugyanazt a végzettséget adja, és ha nagyon nagyon profi szemét- és baromőr akarsz lenni, akkor megnézel pár howto videot...
A 24-48 még csakcsak, de általában megkérnek, hogy maradj bent még 1 napot meg mégegyet... Aztán így lesz, hogy 3 napig bent voltál dolgozni...
Emellett legtöbbször nem fizetnek semmi járulékot, vagy max. minimálbér után.
Nem biztos munkahely. Sűrűn változnak a munkaadók, illetve a megrendelés is, így könnyedén kikerülhetsz.
Biztos van olyan ember, akit leköt a 24 órás semmittevés, de hosszútávon nagyon zavaró. Nincs produktum, nincs célja, és értelme. Csak ott vagy.
Arra jó, hogy közben tudsz másik munkát keresni, és olykor elmenni állásinterjúkra, és mégis kapsz valami pénzt.
A korosabb vagyonőrök gyakran alkeszok is. Nem véletlenül.
Egy olyan "szakma" nálunk, ami nincs megbecsülve, és nincs becsülete sem.
Természetesen dolgoztam benne, igen.
Mindegy hogy hol csinálod egy kaptafa az egész!
Annyi a lényeg hogy fizesd be a tandíjat és a vizsgadíjat onnantól egy értelmi fogyatékost is átengednek!
Amikor én voltam vizsgázni volt aki mondta hogy semmit nem tanult és ő is átment!
Ahhoz pedig hogy olyan helyet találj ahol piheni tudj nagy szerencsédnek kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!