Szerintetek hová menjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén lettem végzős és vár rám az érettségi. Mostanában gondolkodom azon, hogy melyik egyetemre jelentkezzek, de valahogy nem tudok dönteni.

Ami a leginkább érdekelne, az a nyelvészet - nyelveket tanulni. Tolmács-fordító szeretnék lenni, vagy nyelvttanár.

A német elég jól megy (és érdekel is), az angol kevésbé.

A turizmus is nagyon érdekelne - bejárni a világot, más kultúrákat megismerni és a történelem is elég közel áll hozzám, vagyis.. főleg az ilyen humános tárgyak. :)

Viszont nem tudom, melyik egyetem lenne a legjobb. Ti melyik egyetemet tudnátok javasolni a fent említettekhez?

Mellesleg ami még mostában nagyon elkezdett érdekelni (így nyelveken belül), az a holland nyelv, ezért is gondoltam arra, hogy hollnad szakra mennék.

Csak nem tudom, hogy hogyan lehetne ezzel elhelyezkedni majd később, ha elvégzem.

További szép napot!:)

2017. szept. 4. 18:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!