Hova menjek továbbtanulni? Többi lent.
Szóval az a helyzet, hogy 8. os leszek ez év szeptemberében és nem tudom hova menjek továbbtanulni.
Mindenből szín jeles vagyok és imádok tanulni. A kedvenc tantárgyam a fizika. Szeretnék fizikus lenni de egy fillért nem lehet vele keresni. Gondolkodtam a jogi pályán de: Ügyvéd sok van és nem akarok gyilkosokat védeni. Ügyész ártatlant sem akarok lecsukatni. Bíró nem szeretnék ártatlant lecsukatni és bűnöst elengedni.
orvosin is gondolkodtam, mert imádom az anatómiát de azt a tudást nem szeretném hasznosítani egy élet múlhat akár egy rossz mondatom a félre diagnoztizálással vagy egy miliméteren akár a fogorvoshoz nincsen gyomrom...
mérnökön is gondolkodtam: építész de nem tudnám állandóan azt csinálni. Informatikuson is de nem igazán érdekel.. aztán a nyelvek. Az angolt tanulom régóta, azt tvábbiszem. 2. nyelvem francia legyen vagy német? Mindenesetre Imádom a japán nyelvet és ha tehetném japán angol szakra mennék de utána mit csinálok? Mit kezdek 2 nyelvel? Imádom a harcművészetet és nem akarom abbahagyni az esti suli miatt. De azt is gondoltam hogy katona leszek. Csak kevés pénzér kockáratenni az életem nem nyereséges.. Gazdasáira is gondoltam de gazdaság szakra is gondoltam politikusnak... Nem tudom mi legyen. Összeegyeztetni ennyi mindent. És ha választok valamit olyan fájdalmas lenne otthagyni a többit. Mit javasoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!