Ha elhasználtam az államilag finanszírozott féléveimből egyet, és jövőre az orvosira szeretnék menni akkor az utolsó félévemet fizetni kell?
Figyelt kérdés
Az orvosi az ugyebár 6 év képzés. Viszont én úgy tudom hogy 12+2 amit a állam fizet az orvosi képzéseken. Tehát most nekem 12+1 félévem maradt? Esetleg az utolsó félévemet fizeni kell majd?
Köszönöm előre is a válaszokat és kérlek nézzetek el nekem ha butaságot kérdezek, nem tudok erről sokmindent.
:)
2017. szept. 4. 16:35
1/5 anonim válasza:
Ha nem csúszol akkor nem. 6 év az 12 félév, orvosin 14 állami van, neked marad még 13. Viszont én azért gyűjtögetnék, nem nehéz összeszedni egy év csúszást
2/5 A kérdező kommentje:
Felkészülve a legrosszabbra mindenképpen gyűjtögetni fogok :) de azért 1milliot egy félévért nem esne jol kifizetni szóval inkabb majd iszonyatos tanulas lesz.
Köszönöm a választ:)
2017. szept. 4. 16:46
3/5 anonim válasza:
Igazából a legtöbb csúszó is csak egy félévet dob kútba. Szóval azzal az egy félévvel még egy csúszás is belefér.
Ha úgy is alakul, hogy az utolsót fizetned kell, felveszed a diákhitel 2-t. Simán megéri.
Én a helyedben ettől még belevágnék.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom pontosan hogy van, de ismerősöm is csúszott és nagyon nem 1 milla a tartozása :) Valahogy a teljesítetlen kreditekkel játszanak; így is százezres nagyságrendekre kell gondolni. Üdv, egy harmadéves
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolag is mindenkinek a válaszokat!:)
2017. okt. 5. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!