Létezhet ilyen hogy 1. ponttal maradtam le az államilag finanszírozott szakról?
Figyelt kérdés
Van értelme fellebezni vagy bármi?Mert ez igy nagyon bosszantó mert még is csak az 500-ból 1.pont#egyetem #holy shit
2017. júl. 26. 23:08
1/23 anonim válasza:
Létezhet és bár zavaró de nem tudsz mit tenni. Esetleg szerezz több pontot és próbáld meg újra vagy kezdd el fizetősön és legyél totál kitűnő és úgy hátha átvesznek államira.
2/23 A kérdező kommentje:
És ez már totál végleges nincs olyan hogy egy vagy több valaki kiesik vagy más szakra megy?
2017. júl. 26. 23:20
3/23 anonim válasza:
A ponthatár úgy alakul ki, hogy a legutolsó férőhelyre bejutó ember pontját számolják. Így tehát már ebből kiesni nem fognak. Viszont, az lehet, hogy valaki nem iratkozik be, de ettől még úgy tudom te nem veheted át a helyét sajnos.
4/23 anonim válasza:
Igen, én is pont azt akartam mondani, valaki nem iratkozik be, valaki két hét után otthagyja. Ez ilyen. Azt tudom, hogy átjelentkezésnél lehet fellebbezni, esetleg probáld meg te is, hátha.
6/23 anonim válasza:
Ilyenkor esetleg még fel lehet lebbezni [sic], de nem garantált.
7/23 anonim válasza:
Amúgy hova jelentkeztél és mennyi kellett volna?
8/23 A kérdező kommentje:
Hosszú még az idő addig valaki eltűnhet rejtélyes körülmények között:D
Fellebbezni azt hol lehet tudja esetleg valaki?
2017. júl. 26. 23:35
9/23 anonim válasza:
És mi van ha az érettségidből áthamisítasz valamit 2%ALal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!