Tehetek turisztikai ismeretekből emelt szintű érettségit, ha nem volt ilyen tantárgyam középiskolában és középszintűt se tettem le belőle?
Én úgy tudom, hogy előtte osztályozót kell tenned belőle, mintha tanultad volna középiskolában (talán elég 2 évfolyamból). Ehhez fel kell keresned egy olyan iskolát, ahol tanítják a tárgyat. Ha találsz ilyet neten, talán érdemes lenne nekik írnod - valószínűleg naprakészebb infóik vannak, mint nekem.
(Nekem egy osztálytársam román volt és ott élt 6 éves koráig, szeretett volna románból érettségizni mint idegen nyelv, de valami ilyesmi kört kellett volna lefutnia előtte mivel a suliban csak angol-német nyelvoktatás volt, de ez volt 2 vagy 3 éve.)
Igen, tehetsz, ha még középiskolás vagy, akkor le kell osztályozóznod, egy olyan iskolában, ahol ezt oktatják.
Ha már nincs tanulói jogviszonyod nyugodtan leteheted (akár emelten is), de akkor pénzbe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!