Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ellehet végezni 2 szakmát is...

Ellehet végezni 2 szakmát is nappali tagozaton?

Figyelt kérdés
Leérettségiztem,lett egy szakmám és szeretnék egy másikat is,de alaposan ki akarom tanulni ezért nem valami gyorstalpaló és méregdrága tanfolyamot akarok hanem rendesen2évig kitanulni.Most szeptember előtt akartam jelentkezni okj-ramert eddig az egyetemmel voltam elfoglalva de az nem jött össze.Azt mondtàk a beiratkozáson,hogy lecsúsztam a jelentkezèsről(az okjn)mert februárban kellett volna jelentkeznem.De mivel akkor felsőoktatásra jelentkeztem ,ezzel abszolút nem számoltam és szerintem nem is várható el hogy több mint fèl évvel előtte kell jelentkezni egy mezei kis okj-ra.A másik bajuk az volt hogy a 2.szakma nem lehet nappali tagozat,amit szintèn nehezen hiszek el, mert amikor az első szakmámat végeztem nappalin,akkor volt olyan osztálytársam akinek ez már a 2.szakmája volt nappalin.Valaki aki ért ezekhez segítene?20 N

2017. aug. 25. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:
És hogy akarsz bejárni 2 OKJ-ra egyszerre? Mert a nappali azt jelenti, hogy reggel 8-tól déluténig H-P-ig órák vannak, korlátozott hinyzással, nyilvánvaló, hogy nem tudsz két helyen lenni egyszerre, ha csak nincs egy időnyerőd, mint Hermionenak. Nem értem, miért nem jó neked az esti képzés, ott is ugyanezt tanulod, csak heti 3 nap délután, 2 évig. Egyébként a második szakmát már csak esti képzésen lehet csinálni, minden nemű mezei OKJ-n
2017. aug. 25. 09:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Konmolyan olyan hülyènek nézel hogy egyszerre akarok 2nappali okjt elvégezni?Mondom van egy szakmàm MÁR AZT ELVÉGEZTEM és akarok mégegyet,de azt is nappalin .Köszönöm!
2017. aug. 25. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!