Mit tegyek? (többi lent)
Miután kiderült ,hogy nem vesznek fel egyetemre nagy búsulásomban eldöntöttem,hogy újra érettségizek 2 tantárgyól illetve lerakom a nyelv vizsgát ,emellett még a jogosítványt is.
Matematikából(44% lett) és emelt informatikából szeretnék újra érettségizni és az eredeti terv az volt,hogy októberben megyek matekból,hogy a többire már több időm legyen.Viszont arra nem számoltam ,hogy a nyári munka és az előbb felsoroltak nagyon elfogják venni az időmet ezért nyáron szinte semmit sem tanultam,emellett még a magántanáromnak is családi gondjai lettek és nem nagyon tud már engem készíteni..
Tehát 1 hónapom +pár napom maradt arra ,hogy egy 44% os matek tudásról felhozzam magam 80-90%-ra.Azért ennyire mert ez a cél a pontok miatt .
A kérdésem tehát az lenne,hogy van-e értelme megpróbálni októberben a matek érettségit,feltudnék e rá készülni úgy,hogy 5-ös legyen?
Ha ezekre igen a válasz,akkor kifejtenétek ,hogy milyen tanulási stratégiával érhetem el ezt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!