Tanárképzés mellett munka lehetséges?
Szerintem nem fog menni. Elég seggelős a biológia, mivel ha nem kotlasz eleget rajta, akkor csupa kudarc fog érni. Nagyon maximum hétvégén.
Inkább diákhitel, vagy Klebelsberg ösztöndíj.
Azt sem tudom Neked mondani, hogy majd a következő félévekben lesz időd, mert annyira nem lesz (majd jönnek a rendszertanok meg gyakorlatok, laborok).
Ha maximum tudsz olyan munkát találni, ahová bármikor mehetsz, akkor az, de meg lesz a böjtje.
Nem irigylem a bölcsész párosításos embereket, mert nekik nehéz összehangolni, sőt még megajánlott jegyet sem kaphatnak(!!!), és ez sokszor gondot okoz.
Nem tudom megmutatni neked a fehér könyvet- azaz a mintatantervet, mert még nincs fent az idei, de a fő gondot okozható tárgyak a következők:
biomatematika (3-4 hetente zh, év végén vizsga)
növényszervezettan (mivel nem lesz gyakszitok még, ezért 805-os bukási ráta)
bevezetés a biológiába (szóbeli 2-3 alkalommal)
bevezetés a fizikába (itt hétről hétre lesz számolós gyakorlati feladat)
Még lesz növény vizsgálati módszerek tárgy, de ez kb instant, ha be jársz órára.
Pepszi (pedagógia+pszichológia) tárgyak:
A nevelés pszichológiai alapjai 1.
Nyelvből nem sok jót tudok mondani (rivális gyilkosok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!