Lehetséges külföldi szezonmunka mellett főiskolát végezni?
Hát ezt sajnos sehogy sem fogod tudni összeegyeztetni, még csak azt sem lehet, hogy az egyik félévben jelen vagy és a másikban nem, mert a decembertől áprilisig tartó időszak két egymás utáni félévben is benne van. Az őszi félévben december-január a vizsgaidőszak, így nyilvánvaló, hogy egy vizsgát sem tudnál letenni, majd februártól a 4 hónapos szorgalmi időszakból te 3 hónapig nem tudnál bejárni a kontakt órákra. Oké, hogy a levelezős más jellegű, mint a nappali, nem kell minden nap bent lenni, de általában hetente vagy kéthetente egy vagy két nap, amikor viszont tényleg ott kell lenni. Ezt egyszer-egyszer ki lehet hagyni, de nem 3 hónapig.
Képtelenség szerintem a dolog, esetleg egyéni tanrendet kérhetnél, megpróbálkozhatnál vele, de kétlem, hogy megadnák. Súlyos betegek, élsportolók és ilyen esetek számára van fenntartva. Ha mindenképp tanulni akarsz, fel kell függesztened ezt a szezonális munkát sajnos.
Igen valahogy én is éreztem, de gondoltam hátha. Jó lenne tényleg ha lenne lehetőség egyéni dolgokra, de nem jellemző, így mindenképpen későbbre fog ez csúszni.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!