Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen informatikus lehetek?

Milyen informatikus lehetek?

Figyelt kérdés
Informatikusnak akkarok tovább tanulni az általánosból, de nem tudom melyik ága ahova elég az hogy ötödikbe és hatodikba matekból és angolból 3-mas voltam visszont hetedikbe mind a ketőből 4-es és fizikából meg 5ös illetve ugyanez a nyolcadik félévbe de ott matekból ötös lettem, tehát melyik informatikai ágat válaszam vagy ha informatikusnak nem lenék jó akkor mit válaszak?

2017. aug. 1. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Általánosban korai még ezen gondolkodnod. Menj egy olyan gimibe, ahol erősek a reál tárgyak, esetleg van infó tagozat, vagy ha van jó infós szakgimi, az is szóba jöhet.
2017. aug. 1. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Senkit nem fognak érdekelni az általános iskolai jegyeid, de ha ilyen terveid vannak, menj valami erősebb gimibe matek tagozatra.
2017. aug. 1. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Matekra gyúrj rá kőkeményen, ne az excelre meg a wordre.
2017. aug. 2. 13:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!