Megéri tanárnak menni?
Figyelt kérdés
Szeretem a gyerekeket és úgy vélem hozzám illik ez az állás, de rengetegen (még tanárok is) mondják hogy nem éri meg. Tudnátok érveket és ellenérveket is mondani? Egyébként szerintem alsós tanár lennék, ha a tanári pályát választom!2017. júl. 31. 19:12
1/6 anonim válasza:
Milyen szakpárosításban? vagy tanítóra gondolsz?
2/6 anonim válasza:
Hát fizetésért biztos nem:)
100-110 körül kaphat egy tanító, viszont 6 órái vannak:)
3/6 anonim válasza:
Az alsós tanárt tanítónak nevezik. Megérni nem éri meg, mert nagyon szerény a fizetés, legalább is az első években. Ha viszont nagyon szereted a gyerekeket, és tehetséged is van hozzájuk, akkor ez a neked való hivatás.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam!
Egyébként a fizetéssel kapcsolatban, azt én is hallottam hogy elég kevés a fizetés! :/
2017. júl. 31. 19:19
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak! :)
2017. júl. 31. 19:20
6/6 anonim válasza:
Alacsony jövedelem, egyre több problémás gyerek, fizetés nélküli túlóra. Kb ennyivel jellemezném ezt a pályát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!