Szerintetek megéri egyetemi történelem tanárnak tanulni?
,,köztársasági elnök nevezi ki"
jézusom; itt sokan nem jártak egyetemre úgy nézem...
ha egy kicsit is átböngészed a kozigallas oldalát akkor láthatod, hogy általában felhívásokat szoktak kitenni oda (is), amikor épp egyetemi docents, adjunktust, lektort, stb. keresnek; ha van MA-d akkor simán benyújthatod a pályázatot, illetve alá kell írni a szerződésben, ha óraadó leszel, hogy elkezded a doktori képzést miközben oktatsz az egyetemen
én is egyetemi oktatónak készülök, most BA-n vagyok, megyek MA-ra aztán PHD-ra és kész; nyilván közben nekem is pályázatokat kell benyújtanom ilyen-olyan egyetemekre; van olyan ismerősöm, aki úgy oktat egyetemen, hogy még csak nem is tettek közzé felhívást; bement az egyetemre, beadott egy általános pályázati anyagot és felvették, a következő szemeszterben már oktatott...
ami a hátránya az egésznek, hogy még a docensek is nagyon keveset keresnek, de ami elfogadható, hogy min heti 12 órát kell tartaniuk, ami a középiskolás tanároknak kiszabott heti 30-hoz képest azért elég méltányos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!