Budapesten történelem felsőoktatás nappalin vagy estin ÖNKÖLTSÉGESEN?
Az eltén és a pázmányon, ahogy néztem nincs :/.
Pedig nekem nagyon kéne majd.
A többi Budapesti egyetem sajnos számomra ismeretlen, nem tudom a rangsort, pedig nekem a leg jobb lehetőségre van szükségem.
Másod diploma, szóval az éhenhalós kommenteket hadjuk! Illetve azért kell viszonylag rangos intézmény, hogy mesterképzésre legyen esélyem felvételt nyerni akár világszínvonalú iskolákra is.
Az ELTÉ-n minden szeptemberben indul önköltséges töri. Feltehetően a Pázmányon is. Ezeken kívül még a Károlin van ilyen képzés Pesten.
ELTÉ-s törisként csak ajánlani tudom. Persze nagyon meg kell dolgozni a diplomáért (főleg ha később kutatni, egyetemen tanítani vagy bármi ilyesmit akarsz). Viszont ha szereted a törit, akkor itt nagyon jó helyen vagy, hiszen a legtöbb tanárunk szakmájának krémjét jelenti. Ezzel persze nem akarok lenézni más egyetemeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!