Altalanos iskolai tanito, mint masoddiploma?
Kulfoldre jartam egyetemre, muveszettorteneszkent vegeztem egy rangos egyetemen az Egyesult Kiralysagban. Habar imadom a szakmamat, igazi almom mindig is az volt, hogy tanito legyek altalanos iskolaban. Errol sokan lebeszeltek, de most nagyon gondolkozom azon, hogy megis beteljesitsem ezt a vagyam.
Mivel halvany fogalmam sincs a magyar felsooktatasrol, soha nem jelentkeztem, nem jartam, itt kerdezek. Ha mar van egy alapszakos diplomam (ami negy eves mester, de ettol meg szerintem alapszakkent honositanak), mennyi ideig tart a pedagoguskepzes? Beleszamit ez valamit egyaltalan? Levelezon vegeznem, mert mellette dolgozni szeretnek. Allamilag tamogatott a kepzes?
Arra is gondoltam, hogy muveszettortenet gimnaziumi tanar leszek, de ott nem sok munkalehetoseg lenne szerintem.
Egyebkent jelenleg a muzeumpedagogia a profilom (hogy legalabb valamit tanithassak). A jelenlegi munkaszerzodesem januar elejen jar le, akkor utazom haza Magyarorszagra.
2012-ben erettsegiztem, angol, magyar emelt, a tobbi alap, minden otos.
Koszonom az eddigi valaszokat!
Achillesz: ez komoly? hogy mukodik ez, egyszeruen csak jelentkezel egy allasra, es alairsz valamit hogy ot even belul lesz papir?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!