Animációs videó készítés?
Szeretnék videókat készíteni, a tartalommal nincs is gond, ellenben a videószerkesztéshez és animáláshoz nem igazán értek. Milyen programok vannak, amiket egy kezdő is tud használni, de mégis lehet velük nem túl gagyi videókat készíteni? Tudom, hogy ez nem egyszerű dolog és nem megy egyik percről a másikra, de valahol el szeretném kezdeni.
Ilyesmire gondola pl.: https://www.youtube.com/watch?v=cxvyUvD9e7Y
Vagy ha valakit esetleg hosszabbtávú barter is érdeklne tippekért cserébe szívesen tanítok angolt, németet vagy oroszt.
Köszönöm
After effects-ben simán meg lehet csinálni nem egyszerű program de könnyen tanulható.
írtam pm-et.
Milyen fokú angolt tudsz vállalni? Írásban kommunikálni tudok úgy, hogy megértsenek, de nyelvvizsgám nincs szókincshiány miatt, illetve a rögtönzött beszéd nem megy valami jól.
Cserébe tudok vállalni digitális rajzanimációt, 2D vektoros animációt, háttérfestést, 3D modellezést (animálást egyelőre nem), After Effects-es utómunkát, nagyon alapszintű pixel rajzolást és animálást, illetve elméleti síkon magát a produkciós folyamatot és annak elemeit.
én így oldottam meg :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!