Szerintetek van esélyem bekerülni az ELTE pszichológiai szakára?
de ez tényleg így van. nem is szabad mindenből jeleskedmni, az már eleve bűzlik, legyen 1-2 vonalad, amiben nagyon toppon vagy, de evidens h mindenben nem lehet vki a toppon .... úgyh a felvételi téárgyakra kell ráfeküdni, aztán hidd el, az egyetem majd úgyis szelektál, ott már nem működik a gimis magolósdi, az már műfaj. ott majd úgyis rákényszerül az ember a értelmes szelektálásra, csak hát ahogyan züllik a felsőoktatás színvonala, sajnos már ebben is egyre kevésbé vagyok biztos. régebben azért még jelentett valamit az is, hogy XY-T EGY FŐISKoLáRA VAGY PEDIG EGY x EGYETEMRE VETTÉK FEL ÉS AZT VÉGEZTE EL, BÜSZKE LEHETETT RÁM, DE MA MA MÁR EZEK OLYAN SZINTEN összemosódtak és lezüllöttek, hogy nagyon kevés olyan egyetem maradt, amelynek a képzése még ér valamit.
Úgyh de igen, minden esélyed megvan bekerülni is, elvégezni is, csak aztán a lényeg utána jön ...
na az az egyetlen értelmes hely, ahova érdemes a pszichológia esetében.
akkor viszont gyújtsd csak a pontokat, mert oda tényleg kellenek, sőt, ott kivételesen még utána is kell teljesítményt letenni. de legalább elmondhatod, h normális diplomád van (ugye ezek nem igazán megszellőztetett dolgok, de bizony hidd el, egy munkáltató majd ránéz az önéletrajzodra, azt keresi legelőször, hol végeztél, és bizony vannak X és Y egyetemek, amelyeket automatikusan félredobnak, mert kb annyit is ér a diplomájuk ... de oké, az ELTE jó cél, vagyis igazából a legjobb a mai magyar pszichológia-képzésben!)
hááááááát
elég annyi h ismerem mindkettőt ...
Aztán mindettől függetlenül, én azt mondom h egyházi intézményektől eleve elvenném a jogot pszichológia-szakok indításához, nem kevésszer rökönyödtem már meg. Valahogy nekem a józan észen alapuló elméletek jobban bejönnek. De hosszú ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!