Pszichológia levelező szak hogyan?
Persze, szívesen mesélek, ha segítek vele :)
Én az angol emeltemet és a biosz közepemet vittem (ezeket duplázta a rendszer) és két nyelvvizsgát. Elvileg azt a számítást veszi alapul a felvi, amelyikkel több a pontod, így nem te döntöd el, kiszámolják neked, hogy a legjobban járj.
Károlin vagyok levelezős. Minden hétfőn vannak órák, reggel 9től, délután 6-7ig, a vége változó. Az előadásokra nem volt kötelező bejárni (de érdemes ott lenni, nagyon jók), a gyakorlatok katalógusosak, és max. 2 hiányzás lehetséges. Kivéve egy kurzus alól, ebből csak egy nap van, tömbösítve, így ha hiányzol, akkor elcsúszol egy évet. (Pályaszocializáció a neve, olyasmi mint egy önismereti csoport :) jó kis óra).
Itt meg tudod nézni az órarendet :)
Nagyon köszönöm, hogy ennyire tartalmas válaszokat írsz.:)
Egyetlen, talán utolsó kérdésem lenne: összefoglalva, minden hétfőn van előadás, máskor nincs, s ezen belül a gyakorlatokra kell bejárni, de ebből mennyi van félévenként?
Most a tavaszi félévben statisztika, lélektan és fejlődéslélektan gyakorlatok voltak, 14 órában. Ez egy félévben 8 napot jelentett. Ehhez jött pluszban a Pályaszocializáció, ami egy egész napos "buli" :)
Tehát 9 nap volt olyan, ami katalógusos nap volt.
Az életkorhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy az évfolyam jelentős része nem érettségi után jött ide. Családos, felnőtt, dolgozó emberek mind, közel a 30-hoz, vagy bőven felette. :) Szóval a kor tényleg nem akadály! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!