Vajon emelkedni fog Kereskedelem és Marketing szakon a pontszám a költségtérítésesek számára?
Figyelt kérdés
Azt tudjuk, hogy államira kevés embert vesznek fel, és 460 fölé is mehet a ponthatár, de engem a költségtérítéses is érdekelne, mert nagy álmom marketinget tanulni. :)
2014-ben érettségiztem, 394 ponttal rendelkezem.
Mivel nálam a pótfelvételi jöhet szóba (mert eddig is egyetemen voltam, és már régóta akartam váltani, de februárban döntöttem el végleg, hogy igen, a marketing számomra a legjobb választás), leírom az előző évek PÓTFELVÉTELI pontszámait.
2014 - 286
2015- 310
2016 - 310
(A normális felvételis ANK 280 volt mindhárom évben.)
Szerintetek van rá reális esély, hogy a pontszám 394 fölé emelkedik 310-ről kereskedelem és marketing szakon?
#egyetem #felsőoktatás #pontszám #ponthatár #kereskedelem és marketing #gazdaságtudományi kar #ponthatár2017
2017. júl. 4. 21:16
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nagyon emelkedne. Az előző évek pontszámai alapján gondolom nem a BCE vagy hasonló a cél ahova olyan nagy lenne a túljelentkezés, szóval szerintem 394 ponttal simán felvesznek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
Vidéki egyetemre jelentkeznék. :)
2017. júl. 4. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!