Milyen egyetemre/szakokra alacsony a felvételi ponthatár?
Szeretnék egyetemre menni, de sajnos az éretségim nem lett a legjobb, ezért szeretnék nézni valami egyetemet, ahova nem kell a legmagasabb pontszám hogy bejusson az ember. Tudom nem igy kell választani, hogy kevés pont és oda megyek, csak gondoltam azok közül válogatok, ahol van esélyem. Van egy Villanyszerelő okj vizsgám ha az számit valahol valamit. Törim mindig jó volt, az éretségin is jó lett, ha az számit.
Köszönöm
Történelem 74% és informatika 54% magyar 47%
Ezek lettek a top3. Hát nem nagyon tudom mi számit alacsonynak, de tudom hogy sok helyen nagyon magasak a ponthatárok.
Mennyi az alapszak ponthatára?
Egyébként az számit, hogy árva vagyok, illetve gyerek koromba sportoltam, és országos versenyen is vettem részt? (olyan 6-12 éves koromig sportoltam)
Hát az nem számít sajnos...és ráadásként csak olyan szakokat nézhetnél ahova a töri-infót számolják, és ezek nem az alacsony pontos szakok.
Ezek általában a Jogász, a társadalomtudományok, esetleg tanári, vagy informatikus könyvtáros
Én úgy tudom hogy a nyelvizsga bele tartozik nem? Vagy akkor inkább emelt angol?
Háát akkor esélytelen hogy egyetemre felvegyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!