Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemre/szakokra...

Milyen egyetemre/szakokra alacsony a felvételi ponthatár?

Figyelt kérdés

Szeretnék egyetemre menni, de sajnos az éretségim nem lett a legjobb, ezért szeretnék nézni valami egyetemet, ahova nem kell a legmagasabb pontszám hogy bejusson az ember. Tudom nem igy kell választani, hogy kevés pont és oda megyek, csak gondoltam azok közül válogatok, ahol van esélyem. Van egy Villanyszerelő okj vizsgám ha az számit valahol valamit. Törim mindig jó volt, az éretségin is jó lett, ha az számit.

Köszönöm

2017. máj. 9. 18:51
1 2
 11/13 Estádio de Felchút ***** válasza:
Ne menj egyetemre. Ha feleannyit agyalnál a megoldáson, mint a kifogásokon, már régen lenne egy használható, ütős terved. Szedd össze a tökeidet, koma. Akarod, vagy nem? Mi érdekel?
2017. máj. 10. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne kifogásokat keress hanem csináld, ha akarod. Meg kell értened, hogy az hogy egyetemre járhass, áldozatokkal jár. Egy piacképes szakon egy vizsgára többet kell tanulni mint az egész érettségire kellett kompletten, és egy félévben nálunk volt 10-12 vizsga is. Az idei érettségit úgyis lekésted, tele van a net tételekkel, segítséggel és van egy éved felkészülni. Ha akarod akkor sima ügy lesz.
2017. máj. 10. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 22 éves vagyok és most váltok szakmát, amihez földrajz érettségi kell, így leteszem. Én sem tanultam több éve, mégis így döntöttem és meg fogom csinálni, hogy bejussak arra a szakra, amit kinéztem.
2017. jún. 21. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!