Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségizett valaki már 17...

Érettségizett valaki már 17 évesen?

Figyelt kérdés
Ha igen nagyon nehéz volt? szeretnék minnél elöbb leérettségizni most leszek 15 de képes lennék nagyon sokat tanulni...Nem tudnátok segíteni hogy hogyan tudnék minnél elöbb leérettségizni? (A Xántusba járok....)
2010. máj. 20. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egyrészt igazad van, én is csináltam előrehozott érettségit, és így most eggyel kevesebb van, de többől azért nehezebb, mivel 2 év alatt, azt amit 12.évvégéig tanulnál elég nehéz megtanulni....:( de sok sikert.
2010. máj. 21. 14:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából 9.-es vagyok,és a sulin 5 éves ezért szeretnék elöbb érettségizni,de majd megkérdezem bent is és utána járok a dolognak.
2010. máj. 21. 16:47
 13/15 anonim ***** válasza:
én is ötévesre járok, és én is úgy terveztem, hogy az uccsó előtti évben megcsinálom a biosz emeltet... még az őszi időszakban, de aztán rájöttem, hogy szép álom volt. most is szenvedek, pedig nemvok hülye, jártam felkészítőre is. meg arra is gondolj, hogy tanulni is mennyit kell, meg ha pl. nyelvvizsgát akarsz, jogosítványt, meg úgy általában élni, akkor próbálj meg egy tervvel előállni, és ne azon flesselj 9.esen, hogy mi lesz az érettségin. huh:D
2010. máj. 22. 11:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is előrehoztam 2 érettségit 11-re, a kémiőát és a fizikát. Kémiát 2 évig tanultam, így nem kellett osztályozót tennem, viszont a fizikából igen.

Elég durva volt így, de 5-ösre érettségiztem mindkettőből, majd 12-be letettem még egy informatikát is ezek mellé, így 7 érettségi tárgyam volt.

Soha nem bántam meg ezt, egy csomó helyre el tudok így menni.

Azt javaslom, ha ennyire előre akarsz érettségizni, hogy te is hasonlót próbálj meg, hidd el, megéri.

2010. máj. 27. 23:50
 15/15 anonim ***** válasza:
én 15 évesen érettségiztem, de nekem nagyon magas az intelligencia szintem. túl magas
2010. jún. 24. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!