Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségizett valaki már 17...

Érettségizett valaki már 17 évesen?

Figyelt kérdés
Ha igen nagyon nehéz volt? szeretnék minnél elöbb leérettségizni most leszek 15 de képes lennék nagyon sokat tanulni...Nem tudnátok segíteni hogy hogyan tudnék minnél elöbb leérettségizni? (A Xántusba járok....)
2010. máj. 20. 18:00
1 2
 1/15 anonim válasza:
Szerintem ezt az iskoládban kérdezd meg,biztos van rá lehetőség.Csak szorgalom kell hozzá.
2010. máj. 20. 18:07
 2/15 anonim ***** válasza:
mindaz 5 tantárgyra gondolsz?Miért olyan fontos 1 évvel előbb?Amúgy nem nagyon tudnád megcsinálni szerintem, főleg a matekot, plusz semmi értelme előbb az összeset, előrehozni viszont egyet van értelme
2010. máj. 20. 18:08
 3/15 anonim ***** válasza:

"most leszek 15"

óó akkor még csak 8-os vagy vagy 9.?

Könnyű ilyenkor ilyet mondani, de nem menne, főleg ha majd emglátod a 11-es matekot.

Hülyeség is, meg gondolj is bele..az az 1 év nem oszt nem szoroz, és nem hülyeségből találták a 4 évet.

2010. máj. 20. 18:14
 4/15 anonim válasza:
Első vagyok.Szerintem ne hagyd magad eltántorítani,ha komolyan akarod.Én is 2 év alatt tettem le,igaz már 10 éve.
2010. máj. 20. 18:16
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

lehet... még korábban is.

a 11.-es matekban mi a nehéz?

A lényeg, hogy előtte osztályozó vizsgát csinálj az adott tárgyakból, mivel érettségizni csak úgy mehetsz, ha teljesíted az iskola tantervi követelményeit.

2010. máj. 20. 18:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen érettségiztem. Az már más kérdés, hogy addigra végeztem a 12.-el. Amúgy miért akarsz egy évvel korábban érettségizni? Minek sietni?
2010. máj. 20. 18:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Sztem a fokozatossgág a lényeg, nem szabad mindent utolsó évre hagyni. 9-ben érettségiztem nyelvből, most 11-es vagyok és magyarból csináltam. Ha mindet 11-esen akarod megcsinálni, nehezebb dolgot lesz, mintha utolsó évre hagynád. Az osztályozó vizsgák mellett egy egész éves anyagot kell még pluszba megtanulni.
2010. máj. 20. 18:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Persze lehet előrehozott érettségit tenni. Igazság szerint az nem olyan nehéz, mint amilyennek beállítják. Osztályozó vizsgákat kell tenni az érettségi tárgyakból. De ha komolyan érdekel, akkor a tanáraid elmondják mi kell hozzá.
2010. máj. 20. 18:43
 9/15 anonim ***** válasza:

18:20

tudod 9-ben meg 8ban nem olyan a matek korántsem típusilag mint mint a 11-es és azér tmondtam.

És ne mondj már olyat h nem nehéz koránt sem.. mivel sztem 5 tantárgyból megcsinálni mindent 3ban és még a 4es anyagokból is külön készülni, nem könnyű, és felelseges mindent megcsinálni 11-ben

2010. máj. 20. 18:53
 10/15 anonim ***** válasza:

Igen, de csak pár tárgyból. Simén meg lehet csinálni, ha van eszed hozzá. Ha ilyen épphogy átcsúszós vagy, akkor viszont nem.

Annyi csak, hogy oldd meg, hogy amiből lehet, járj be a negyedikes órákra is. Például megteheted, hogy ha neked akkor van tesid, amikor nekik matekjuk, de a párhuzamos osztálynak akkor van tesije, amikor neked nincs órád, akkor átkéred magad oda tesizni és amíg az osztályod van tesin, te bejársz matekra. Mindent meg lehet oldani, csak szervezés kérdése :)

2010. máj. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!