Mi legyen a jövőmmel?

Figyelt kérdés
20 éves leszek,tavaly érettségiztem.Nem tanultam tovább mert úgy gondoltam hogy nem muszáj..De sajnos nagyon tévedtem és rájöttem hogy egy érettségivel nem viszem semmire..Viszont most szeretnék valamit tanulni de elképzelésem nincs hogy mi szeretnék lenni..A kisgyerekek nagyon érdekelnek de a beszédem miatt nem lehetek óvónő.Szeretem nézni hogy belül hogy van elrendezve egy ház ez is érdekel..Segítsetek légyszives hogy milyen tanfolyamra vagy oktatásra jelentkezzek hogy utána jó jövőm legyen..előre is köszönöm.
2010. máj. 20. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
31%

Győzike megmondta, hogy a koporsóban van a jövő :) A múlt meg a babakocsiban, frei nach Kiss Ádám.

Légy cölöb. Ahhoz elég (sőt, bőven sok) az érettségi is, és elég jól fizető "szakma".

2010. máj. 20. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:
83%

nézz valami okjs szakma után.

[link]

itt van lakberendező is meg minden más... bár ha egy kicsit is jó vagy matekból, akkor a bankos szakmákat ajánlanám

2010. máj. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!