Nyíregyháza, Bánkiból szoktak egyetemen/fősulin továbbtanulni? Megadja a kellő alapokat?
Figyelt kérdés
Pl. logisztikai mérnöknek, gépészmérnöknek, járműmérnöknek vagy közlekedésmérnöknek szeretnék innen továbbtanulni, milyen tantárgyakra hajtsak rá?2017. júl. 1. 15:18
1/2 anonim válasza:
A testvérem járt oda, gépész szakra, de kimondottan nem szerette. Gondolom valamilyen alapokat ad, hiszen 4 évig oda jársz majd. Volt 1-2 osztálytársa, aki egyetemre ment tovább a gépészettel kapcsolatban, de a többség ott maradt szakmán. Az én testvérem most anglisztikára jár az EKE-re.
2/2 anonim válasza:
Én is bánkiban végeztem. UTÁLTAM! Gyakorlati, meg egyéb órákat lógtam el. Ótvar az egész szerintem. Én egyetemre járok, de bölcsész vagyok, szóval közöm nincsen szerencsére ilyen baromságokhoz, amit ott "tanítanak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!