Csak én nem tudom elérni a felvi ügyfélszolgálatot?
Figyelt kérdés
Az e-felvételi már egy 0 pontot ír, pedig mindent feltöltöttem, 9-12. évfolyam bizonyítványomat, érettségi eredményeket, stb. még feldolgozás alatt van (érdekes, hogy a személyes adat módosításra tett igényemet mára feldolgozták).
Olvastam, hogy másnak is így van, de ez így is aggasztó. Írtam e-mailt már kb. 1 hete, valamint 1 hete folyamatosan próbálom őket elérni telefonon, de ugyanaz a szöveg vár a vonal túlsó felén.
2017. jún. 28. 08:26
1/3 anonim válasza:
Nyugodj már meg, július 12-ig van a dokumentumpótlás határideje, azután is bőven időben van az, ha kiírják a pontszámodat.
2/3 anonim válasza:
Minden rendben van, persze, hogy a személyes adatokat korábban feldolgozták, de mindjárt meglesznek a pontjaid is. Sokan csak tizenkettedike után fogják látni a pontszámukat, de ha mindent feltöltöttél, és a dokumentumaid mellé az van írva, hogy nincsenek feldolgozva, akkor minden rendben van.
3/3 A kérdező kommentje:
#1: Jó, csak lett volna egy kérdésem még tőlük ezen kívül, de most már fel tudtam őket hívni, úgyhogy minden oké.
És akit még érdekel, akkor lesz majd a pontszámítás lehetséges, amikor bekerülnek a központi nyilvántartásból az adatok, szóval eddig minden oké
2017. jún. 28. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!