Corvinus, BME vagy mi legyen? (Többi lent)
Sziasztok! Nos, tudtam, hogy a BCEre nem lesz meg az államilag támogatott 450-460 pont (nemzetközi gazdálkodás, gazdálkodás-menedzsment és penzügy számvitel). Ám összesítve 421 lett, a tavaly pénzügy ponthatár pedig 417 volt. Az lenne most a kérdésem első körben, hogy szerintetek mennyire emelnek ezen, illetve, tudom hogy ez a 4 pont nem sok, de reális hogy 417 maradna?
A másik kérdésem az lenne, hogy Corvinus volt mindig is a fő cél, pénzügyet azért jelöltem be mert ott alacsony a fizetős pontszám, és reménykedem ha felvesznek akkor pl 1 év után gazdmenre vagy ngre átmehetek. A kérdés így szól: inkább maradjak corvinuson ha már az az álmom, de számomra kevésbé kedvelt szakon, vagy menjek a BMEre (ugyanis ott a fizetősön 340 a ponthatár) és ott akkor azt tanulhatom amit szeretnék? (Itt viszont az egyetem nem vonzz annyira)
Előre is köszi a normális válaszokat! 😊
Szia!
Én is erre a szakra szeretnék járni, nekem 420 pontom lett és nagyon reménykedem benne, hogy idén is elég lesz annyi, hogy bekerüljek fizetősre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!