Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Corvinus, BME vagy mi legyen?...

Corvinus, BME vagy mi legyen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos, tudtam, hogy a BCEre nem lesz meg az államilag támogatott 450-460 pont (nemzetközi gazdálkodás, gazdálkodás-menedzsment és penzügy számvitel). Ám összesítve 421 lett, a tavaly pénzügy ponthatár pedig 417 volt. Az lenne most a kérdésem első körben, hogy szerintetek mennyire emelnek ezen, illetve, tudom hogy ez a 4 pont nem sok, de reális hogy 417 maradna?

A másik kérdésem az lenne, hogy Corvinus volt mindig is a fő cél, pénzügyet azért jelöltem be mert ott alacsony a fizetős pontszám, és reménykedem ha felvesznek akkor pl 1 év után gazdmenre vagy ngre átmehetek. A kérdés így szól: inkább maradjak corvinuson ha már az az álmom, de számomra kevésbé kedvelt szakon, vagy menjek a BMEre (ugyanis ott a fizetősön 340 a ponthatár) és ott akkor azt tanulhatom amit szeretnék? (Itt viszont az egyetem nem vonzz annyira)

Előre is köszi a normális válaszokat! 😊

2017. jún. 25. 08:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tudatosan kell készüljél a mesterre, ha vidékfejlesztési agrármérnökire jársz és gazdasági mesterre akarsz menni. Néhány gazdaságis tárgyat kell csak felvegyél pluszban. De logisztika mesterre simán át tudsz menni, tervezve pénzügyre is, persze ha teljesíted a felvételi követelményeket és eléred a pontszámot, de ez már többeknek sikerült.
2017. júl. 2. 19:40
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!!!
2017. júl. 3. 01:08
 23/24 anonim válasza:

Szia!

Én is erre a szakra szeretnék járni, nekem 420 pontom lett és nagyon reménykedem benne, hogy idén is elég lesz annyi, hogy bekerüljek fizetősre. :)

2017. júl. 4. 21:54
 24/24 A kérdező kommentje:
irtam privit utolsó :3
2017. júl. 11. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!