Hogy tudok felkészülni emelt matek érettségire egyedül?
Figyelt kérdés
Lehetséges ez?2017. jún. 22. 14:02
1/2 anonim válasza:
atnezed az osszes feladatot,es megcsinalod mindegyik erettsefit ami eddig volt.
2/2 anonim válasza:
Én megcsináltam, mondjuk én előtte gimiben is faktos voltam, szóval annyival könnyebb volt, hogy csomó mindent csak ismételni kellett. Amúgy írásbelire készüléskor régebbi feladatokat csináltam. Először nem időre és ha valamire sehogy se tudtam rájönni magamtól, vagy tudtam hogy mi kéne de nem emlékeztem rá, akkor megnéztem és az egész témát átismételtem kicsit. Aztán időre is csináltam párat amikor már közelgett az időpont. Szóbelihez megvettem a kidolgozott érettségi tételek könyvet és elkezdtem kijegyzetelni, mert akkor jegyzem meg legjobban a dolgokat ha leírom őket. Ami igazán fontos, hogy mindegyik tételhez legyen minimum egy definíciód és egy tételed bizonyítással, szóval gyorsan kiírtam azt is a szóbeli reggelén, hogy melyik tételből melyik tételt/tételeket fogom bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!