Le lehet valahogy gyorsabban érettségizni?
Az a helyzet, hogy nekem csak a 9. osztályom van meg. Abbahagytam a sulit, többek között súlyosabb pszichés és magánéleti problémák miatt.
Amúgy álltalánosban és 9.-ben is kitünő voltam, de a (2×) megkezdett 10. osztálynál már mindíg túlléptem a hiányzási korlátot és így ismételnem kellett... Aztán amikor elmúltam tanköteles lenni, akkor abbahagytam.
Ugyebár estin tudnám elvégezni a hiányzó éveket, majd érettségizni, de az még 3 év lenne. Ha amúgy a tananyagot (bőven) tudom akkor nem lehetséges valahogy egyszerre a hiányzó évekből osztályozó vizsgát tennem?
Hol tudnék erről érdeklődni, vagy ilyen kérvényt benyújtani?
Csak mert ez rengeteg idő és most vagyok jól, félek hogy időközben a problémáim egy része visszatér és sosem jutok már el az egyetemig.
Szóval, ha jól értem akkor így magánszemélyként látogassak meg különböző felnőttképzést vállaló iskolákat és próbáljak beszélni az igazgatókkal?
Köszi a választ egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!