Hogyan működik az újraérettségizés?
Figyelt kérdés
Két tantárgyból szeretnék újraérettségizni közép szinten, de nem tudom, hogy ilyenkor én választhatom ki, hogy melyik iskolában szeretném újraírni. Tehát én kiválaszthatom, hogy abban az iskolában szeretnék érettségizni? Az egész ilyenkor, hogyan működik?#vizsga #érettségi #középiskola #iskola #gimnázium #középszint #ismétlés #tantárgy #közép #újraérettségizés
2017. jún. 14. 19:36
1/6 anonim válasza:
Elvi szinten kiválaszthatod a középiskolát, ahol szeretnél vizsgázni, de hanem állsz velük tanulói jogviszonyban, nem kötelesek fogadni. Megvannak általában a szokásos középiskolák, amelyek az ilyen jelentkezéseket fogadják. A legegyszerűbb, ha a területileg illetékes kormányhivatalban jelentkezel, ők meg majd beosztanak arra a többnyire egyetlen helyre, ahová magadtól is lenne lehetőséged jelentkezni.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát, ha bemegyek egy iskolába, amelyikről tudom, hogy foglalkozik ilyennel, akkor ők is meg tudják mondani, hogy újraérettségizhetek náluk? Vagy, ha ők el is fogadják, hogy ott érettségizzek újra, akkor a kormányhivatal beleszólhat, hogy ott nem írhatom újra? Vagy, ha ők elfogadták, és beleegyeztek, akkor 100%, hogy ott újraírhatom?
Nem tudom, hogyan működik az egész, és ezért vagyok ilyen értetlen.
Köszönöm szépen a válaszod! :)
2017. jún. 14. 20:03
3/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy ősszel vagy tavasszal.
4/6 A kérdező kommentje:
Most az őszin gondolkodom. Mikor hozzák nyilvánosságra, hogy melyik iskolába lehet jelentkezni?
2017. jún. 17. 15:51
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. jún. 17. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!