Újraérettségizés? (lent)
Még 5 évvel ezelőtt amikor érettségiztem nagyon elrontottam az érettségim, középiskolás tanulmányaimról ne is beszéljünk..
A lényeg, azóta változott a szemléletem, megkomolyodtam és kinéztem egy egyetemi szakot, 2 tantárgyból akarok idén újraérettségizni, van okj-m amit többletpontnak beszámítanak. Vannak még mások is így hogy anno elrontották de idővel megváltoztak és már máshogy látják a világot? Kicsit furán érzem magam hogy ennyi idő után újra megyek pont én aki régen lesz@rta a tanulást
Rengeteg diákkal találkoztam már, aki erre adta a fejét, volt 21 és 35 éves is. Legyen kitartásod és fokozatosan építsd fel az anyagokat, a kezdetektől, így éri meg.
Sok sikert!
Köszönöm a biztatást, minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el az érettségin (és persze a továbbiakban)
A felkészülést az alapoktól kezdtem, és szépen haladok.
Saját magamon is észrevettem, hogy hihetetlen ennyi idő alatt mennyit tud változni az ember...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!