Érettséginél mennyire szokott beválni a fellebezés? Volt olyan aki anno fellebezett valamelyik vizsgatárgyból és ennek hatására adtak rá pluszpontokat?
Ma voltam betekintésen. Az emelt szintű történelmem 100-ból 71 pontos lett (az írásbeli). Összeségében nem egy rossz eredmény de úgy érzem, hogy (kissé) lelettem húzva, különösen az esszé résznél. A szaktanárom holnap lesz az iskolában, ő megígérte hogy segít nekem alaposan átnézni és ha úgy van akkor segít beadni egy fellebező nyilatkozatot.
Az érdekelne, hogy volt itt olyan akinek anno fellebezéssel sikerült még kicsikarni pár pluszpontot a dogájára? Általában ez mennyire szokot sikeres lenni, mennyi esély van erre?
Általában fogsz nyerni pontokat és fogsz veszíteni is. A szaktanároddal ezt átnézheted, és ha ő javít emelt szinten, tudni fogja, hogy mire adnának meg pontot, és mi az, amit kegyelemből kaptál meg, és lehúzhatnak.
Én nekem most úgy jött ki, hogy másfél-két pontot húzhatnak le a teszten, ugyanennyit fel, viszont az esszében akár 4-5 pontot is nyerhetnék (osztószám miatt persze felezni ezt kell). De hát minden pont számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!