Eddig kitűnő tanuló voltam, de 9. ben lerontottam, eléggé, viszont most év végére újra "belehúztam", de nem tudtam sokat javítani, így még hogy ez az egy bizonyítván nem jó, az a 3. év ha kitűnő leszek elég, hogy bejussak Bmere?
Figyelt kérdés
Volt már hasonló, aki így kezdte? a földrajz tanárom azt mondta, hogy ez általába így megy,9.ben sokszor lerontanak, de én gőzerővel hajtok, hogy a további években jól sikerüljön a bizonyítványom, és majd az érettségim, jövőre még tanárt is fogadok, lehetséges így az egyetem,pl Bme?2017. jún. 5. 19:03
1/4 anonim válasza:
9-10. év végi jegyeket általában sehol nem nezik
11-12. osztaly a fontos+erettsegi:)
2/4 anonim válasza:
1. Matekra feküdj rá meg a nyelvekre, a többi nem olyan fontos.
2. emeltezz nyelvből és matekból
3. ??
4. Felvettek a BME-re
3/4 anonim válasza:
"az a 3. év" - Melyik harmadik év?
4/4 anonim válasza:
A legnagyobb hülyeség kitűnőségre törekedni, ha tudod, hogy a BME (csupa nagybetű) a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!