Tanulási tippeket kérnék hogy tanulhatnék jól akár kitűnően? 2-3-as tanuló vagyok és jövőre az átlagomnak a 4-et nagyjából meg kéne ütnöm mert ha sikerül életbevágó lehetőséget kapok?
Leülsz.
Előveszed a könyvet.
Kinyitod.
Tanulsz.
Ugye milyen egyszerű?
Mikor tanulsz, akkor ne foglalkozz mással, csak a tanulással. Facebook, twitter, zene, játék, okostelefon KIKAPCSOLVA!!! A megosztott figyelem kb 70%al csökkenti a teljesítményedet.
A másik, hogy a tanulást vedd előbbre, mint a szórakozást. Először tanuld meg , amit kell, aztán mehetsz akárhova. Ha a szórakozással kezded, akkor sosem fogsz eljutni a tanulásig.
Oszd be az idődet! sokkal hatékonyabb vagy, ha tudod, mikor, mit csinálsz. Azt tanácsolom, írd le a hetirendedet, és ahhoz tartsd magad.
Nekem ezek bejöttek, a 3,7es átlagomat 4,5re felhoztam. Remélem tudtam segíteni!
Ha már az elsô meg harmadik válasz ilyen szépen le lett pontozva, akkor így egy évvel késôbb megkérdezném:
Sikerült feltornázni 4esre az átlagodat, és megszerezni azt az "életbevágó lehetôséget"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!