310 ponthoz milyen érettségi kell?
Holnap megyek megtekintésre de a törit(55% amit max pontos szòbelivel feltornázhatok egy 70%ra) a németem meg 52 ami max pontos szòbelivel is csak 62% lehet,
a másik 3at nem tudom de ezek tükrébe már előre félek hogy milyen lesz a többi :( nagyon elvagyok keseredve ,nem gondoltam volna hogy így elfogom rontani :(
Egy 4es érettségivel lehet még esélyem bekerülni egyetemre?
× a törit meg a németet már tudom
elnézést a hibáért csak telefonròl ìrtam
Nem írtad, hogy vannak-e plusz pontjaid, ha igen, mennyi és milyen pontot tudsz továbbvinni a középiskolai jegyeid alapján, mint ahogy azt sem, hova akarsz bekerülni.
2-es válasza akkor igaz, ha pontduplázásra hajtasz, és nincs semmilyen többletpontod. (De akkor sem bármelyik két érettségi eredményére, hanem azokra a tárgyakra vonatkozik, amit adott szakon elfogadnak)
Még számos más forgatókönyv létezhet, de ahhoz nem adtad meg a szükséges adatokat.
Védőnőre vagy egészség-turizmus szervezőre szeretnék. Többletpontom nincsen. :(
Egyébként köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!