SZTE-BTK pszichológia BA elvégzése után mennyire esélyes, hogy felvesznek az ELTE-PPK pszichológia MA-ra?
Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 13:36
1/5 anonim válasza:
Felvételizni kell. Az, hogy hol szereztél alap diplomát nem jelent semmit.
2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen kell felvételizni, de SZTE-s diplomával nem lennék hátrányban az ELTE-n?
2017. máj. 28. 20:46
3/5 anonim válasza:
Elvileg nem lennél hátrányban,a felvételi és tanulmányi eredményeket, pálya iránti motivációt nézik.
Én jelentkeztem annak idején Károli BA után az ELTE-re is mesterképzésre, de végül inkább a Károlin maradt mesterre is :) AZ ELTE felvételin akkor egy angol nyelvű cikket kellett lefordítani és prezentálni-értelmezni a bizottság előtt. Meg a szakmai tapasztalataidról, terveidről kérdeztek.
4/5 anonim válasza:
Miért maradtál végül a Kátolin?
Milyen ott a mesterképzés?
Bocsánat az offért, de lassan nálam is aktuális ez a kérdés és kíváncsi vagyok.
5/5 A kérdező kommentje:
Angol? Az kicsit érdekes lesz, de addig még van 5 évem... az idő alatt felsőfokon megtanulhatok :D semmi gond az off miatt 4-es válaszoló, sok minden érdekel a pszichológia kapcsán. Pl. a te kérdésed is.
2017. jún. 1. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!