Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME-re mit érdemes előre...

BME-re mit érdemes előre megtanulni?

Figyelt kérdés
Gépészmérnök leszek, emelt fizikával, középmatekkal. Az jó, ha átveszem az emelt matekos anyagot a nyáron, vagy esetleg csak az analízisre fókuszáljak, esetleg csak a 0. zh-ra készüljek? Tippek? 19/l

2017. máj. 20. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges ilyenekkel foglalkoznod. Én is ezt csináltam annó, de feleslegesen, egyetemen minden sokkal érdekesebb, felesleges gimis dolgokkal foglalkozni. Én nem is tudtam hasznosítani szinte semmit az érettségis anyagból.
2017. máj. 29. 01:25
 12/15 Roflkopter ***** válasza:
Én szeptemberben elbuktam a 0.zh-t aztán 4-es lettem az "alapozó matekból". Semmi tétje nincs, felesleges rajta izgulni. Készülni meg nem igen lehet előre, max matekból begyakorolhatod a 0.zht ha nagyon nem akarod azt a + tárgyat de én akkor is felvettem volna ha átmegyek a 0.-on. ingyen 2 kredit + gyakorlás :)
2017. máj. 29. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:
A matekingen fent vannak a matek anyagok, sajnos jelentős része fizetős, de szerintem hasznos. Ahonnan még tudsz tanulni az a edubases videók a youtubeon. Szerintem ezek plusz a bme matekos honlapja segíthet abban, ha előre szeretnél tanulni. A nulladik zh nem nehéz, de pl. nekem három év kimaradt, amikor elkezdtem az egyetemet igen csak megfakultak az emlékek addigra, na mindegy is szóval arra is van egy honlap gyakorló feladatokkal és összefoglalókkal. Én nem gépész vagyok, ezért sajnos szakspecifikus jó tanácsokkal nem tudlak ellátni, de nagy hajrá. :)
2017. jún. 9. 15:32
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2017. jún. 11. 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is pihenj..Nyilván nem válik károdra, de ha ki se nyitod a matek könyvet ( én rá se néztem..) akkor is megoldható lesz minden, csak hát nyilván tanulni kell majd. Első félév analízis. Utolsó olyan nyarad amikor tényleg semmivel nem kell foglalkoznod, hisz a gimit letudtad, egyetem még nem kezdődött el, szóval süttetheted a hasad..jó pihenést :)
2017. jún. 12. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!