Megéri biológusnak menni?

Figyelt kérdés
Most szeretnék egyetemre menni, egészen kiskorom óta biológus akarok lenni, mindig is ez érdekelt, mindig jó voltam belőle, fakton tanultam, ez megy mindenből a legjobban. Eddig mèg úgy volt h az állatok és a természet èrdekelt, mindig is, de manapság megváltoztam és folyton emberek között akarok lenni, velük foglalkoni, gyűlölnék egyedül dolgozni, magányosan. A természettudomànyokhoz van egyedül érzékem, másból is jó vagyok, de nem érdekel. A biológusi végzettségről csak rosszakat hallok, a törit, gazdaságot viszont gyűlölöm, valaki valami ötlete h mit kezdhetnék az életemmel, azaz, hogy mit érdemes tanulni? Vagy biológusként is tudok emberekkel foglalkozni?

#foglalkozás #Biológusi végzettség
2017. máj. 14. 14:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Hmm, hát például szakosodhatsz tanárnak, vagy orvosit, fogorvosit, gyógyszerészetet is megfontolhatnád. Esetleg phD, és taníthatsz vele. Nem egy tuti vállalkozás biológia szakra menni, de ha ennyire érdekel, és ilyen jó is vagy belőle, szerintem jó esélyed van, hogy kihozz belőle valami hasznosat.
2017. máj. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!