6 nap alatt meglehet tanulni rendesen 400 oldalt?
Figyelt kérdés
Kicsit kétségbe vagyok esve :( ( 2 könyv anyagáról lenne szó egyébként )2017. máj. 1. 21:57
1/12 anonim válasza:
Érettségi? :D Amúgy szerintem nem, átolvasni át lehet, rendesen megtanulni nem. Nagyon kevés már az idő.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen:D de nem érettségi héten lenne ez a tantárgy hanem utána való héten. Így is esélytelen?😄
2017. máj. 1. 22:04
3/12 anonim válasza:
Nem, en is utolsó percben tanultam vizsgakra.
100 oldalankent tanuld minden nap 100 oldal.
Megfelelö technika kell, ennyi .
4/12 anonim válasza:
Szia! Biosz-kémia? Ha igen írj privit.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem biosz - kémia. Ha az lenne, abban már nem is reménykednék.:D
2017. máj. 1. 22:43
6/12 anonim válasza:
Érettségi feladatok gyakorlásával,finomhangolással (hol mire kell figyelni pl matekban) sokkal több pontot nyerhtesz.
7/12 anonim válasza:
Töri? Azt simán 50-60%-ra össze lehet hozni egy emeltet nulla tanulással is. Nekem már sikerült :D
8/12 anonim válasza:
40 oldal / óra
Egy nap alatt be lehet vágni. 6 teljes nap alatt 100%-ra lehet hozni.
#BME
9/12 anonim válasza:
"simán 50-60%-ra össze lehet hozni egy emeltet nulla tanulással is"
Köszi. :D Ez így kellett egy héttel előtte. :DD Nem vittem túlzásba a tanulást... :DDDD
10/12 anonim válasza:
Nálam ez emelt kémiát jelentett ;) Bele se szagoltam ..még suliba se jártam abban az évben abból sikerült ami megmaradt a gimiből... úgyhogy ne izgulj csak válaszolj mindenre ha szerencséd van illetve a többi érettségid nem gázos bejutsz. Nekem is sikerült a sote-gytk ra. Írásbelit megelőző éjszaka majdnem hánytam az idegtől, a szóbeli be se akartam menni mert előző nap majdnem a mentő vitt el annyira rosszul lettem valamitől volt osztálytársak lökdöstek be. Csodák lehetnek,szerencse rád mosolyoghat. Ha nem sikerül sem történik nagy baj minden történés az életedbe valamit hozzád ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!