HA megbuktam 11. -ben de az érettségim 100%-os lesz és emelt szintűt is irok akkor van esélyem bejutni egy jó egyetemre vagy fősulira?
Olyan effektíve nincs, hogy megbuksz. Ha megbuksz, akkor kell pótvizsgázni a nyáron, hogy mehess 12-be, vagy újrajárod az osztályt.
Ha meg érettségizni szeretnél, akkor meg kell legyen az összes osztály, ami a rendes érettségi előfeltétele. Estin is úgy járnak, hogy attól függően hány osztályuk van meg, a hiányzóakat be kell pótolni.
Az érettségi sikeressége meg mázli kérdése is.
A történelemmel sosem volt problémám mindig is ötös voltam belőle. :) Szerencsére nagyon jó tanáraim vannak. A matekból nem vagyok a legjobb de folyamatosan tanulok úgy hogy egy év múlva már tudni fogom ha nem is 100 %-ra de egy -70-80%-ra megpróbálom feltornázni. Egyébként meg a rosszindulatú hozászolásokat hogy először meg kéne tanulni számolni és ki lehetne számolni a pontokat kérem ezek menjenek tovább, mert ez nem válasz a kérdésre. :) Tudtommal pedig ez egy olyan oldal ahol válaszolnak arra amit kérdezek. :)
A másik pedig, hogy nyilvánvaló, hogy pótvizsgáznom kell csupán az érdekelt, hogy még így is bekerülnék-e egy egyetemre/főssuilra, hogy ha megbuktam. :)
Mellesleg a válaszokat köszönöm ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!