Hány éves kortól lehet diplomát szerezni?
"Szöveget értelmezni nem tudsz te agyatlan? 18 év alatt nem kezdi senki az egyetemet (nagyon max. aki nem évvesztes, év elején született, korábban kezdte az óvodát vagy csak olyan szerencsétlen, mint te, de az is nagyon max. 17 éves és közelebb van a 18-hoz, közel 1000 csoporttársam volt,"
Remélem nem fejezted be ilyen "képességekkel" a képzést, mert az az oktatás szégyene akkor. :-(
"kijátszottad a személyes kártyát is, miszerint azt az 1 információt, amit tudsz rólam próbálod ledegradálni"
Komolyan felhozod, hogy személyeskedek? Az összes írásod személyeskedések sokasága. Az elsőtől kezdve Mr diszlexia. Nem kell nekem degradálni semmit, mert az oktatás szégyene, hogy ilyen emberek oklevelet kaphatnak bárhol.
Hát persze, elfelejtettem a legjobb védekezés a támadás kártyát. Nem én személyeskedem, hanem te, ez kb. olyan szintű, mint az óvodában, te vagy a h.lye, nem, te vagy a h.lye. Ne haragudj Ms diszlexia (helyesen így kell leírni, hisz honnan tudhatnád, hogy férfi vagy nő vagyok?), de ilyen gyerekes vitához nem asszisztálok, teljesen felesleges egy idi.ótát győzködni, úgy sem fogod felfogni soha.
A kérdezőnek: Ha olyan csodagyerek vagy, mint az újságcikkben szereplő gyerek, akkor elkezdheted az egyetemet 18 év alatt, bár befejezni akkor sem fogod az alatt, de ha nem vagy az (ez már kiderült volna óvodában kb), akkor semmi esélyed sincs erre, még akkor sem, ha ilyen tudatlanok, mint egyes válaszolók összekeverik Magyarországot Amerikával.
16/16
Köszönöm szépen , hogy értelmes választ adtál , ha már mások nem voltak erre képesek 4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!