Melyik a jobb? Olyan szakon szerezni diplomát, amit élvezel, szereted tanulni, jó vagy belőle, vagy olyan szakon, amit utálsz, nagy nehezen végzel el, de el tudsz vele helyezkedni normális fizetésért?
Az első.
Lehet, hogy EGÉSZ ÉLTEDBEN azzal "kell" foglalkoznod, amit választasz magadnak! Nagyon fontos, hogy érdekeljen, amit csinálsz!
1.
engem részben érdekelt a dolog, de még így is volt, mikor nagyon szenvedős volt, háta még egyáltalán nem érdekelt volna... lehet leugrok a nyolcadikról.
Első!!
Most látom az osztályon, hogy mindenki közgázra ment - amivel alapjáratom semmi bajom - na de, éppen hármas matekkal szenvednek a zh-kon. Egy-egy tárgyat szeretnek, ha megkérdeztük miért oda mentek válasz : " Jól hangzik. Jól keres. Főnök lehetek. Csicskázt@thatok. Menő a közgáz " Legyen igazuk, de nem élvezik. Itt vagyok tanárnak tanulok, lehet nem fogok 300-400 nettókat keresni és nem biztos, hogy nem leszek lábtörlő néha. De élvezem, érdekel. Lenéztek, hogy ch csak 360 pont kellett nekem az államira.. nekik 300 se nagyon lett meg. És ezzel semmi gond nem lenne, mert attól még tudom, hogy intelligensek és imádom őket. Viszont most akkor szerintetek ki jár jobban? Stresszelnek, utálattal mennek be vagy be se járnak. És még el se kezdtek ebben dolgozni. Az ilyenekből vagy úgymond a 'bunkó munkaügyis' 'bunkó orvos' 'bunkó gyógyszertáros' ... mert nem szeretik amivel dolgoznak. Ha már van választási lehetőség akkor az én megítélésem szerint azt kell tenni amivel szívesebben foglalkozik az ember
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!