Írnátok programozó továbbképzéseket, tanfolyamokat, ami már programozóknak indul valami specializáció?
Figyelt kérdés
Vannak Magyarországon jó specializációs tanfolyamok?
Írnátok ilyeneket?
Olyat keresek, ami már programozóknak indul tanfolyam. Valami speciális területre.
Köszi :)
2017. ápr. 21. 23:30
1/4 anonim válasza:
Semmit nem érnek ezek a tanfolyamok, nem fogsz velük munkát szerezni, ha egyedül képtelen vagy tanulni. A tudás fontos + egy diploma nagyban javít a munkakeresésben.
2/4 anonim válasza:
Az ilyen nyelveket mint Java amit kulcsszavakhoz írtál (szerintem) magadtól is megtudod tanulni, legalábbis én tanultam meg nyelvet magamtól, vagyis hát internet segítségével. Ilyen "speciálisabb" továbbképzési lehetőségek általában a cégeknél szoktak lenni folyamatosan.
3/4 A kérdező kommentje:
Ki írt itt munkakeresést? Ki írt ilyet?
Milyen +1 diploma?
Ezek, h jönnek ide?
Olyanokra gondoltam, mint a Cisco, oracle, Microsoft license vizsgához tanfolyam, stb. Árad a butaság.
2017. ápr. 22. 11:08
4/4 anonim válasza:
:) Nem kaptál értelmes választ a kérdésedre, de hátha még aktuális. Úgy tudom az A&K Akadémián indul kurzus haladóknak is és van Oracle vizsgafelkészítés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!