Mi van, ha egy programozó nem szeretne alkalmazott lenni?
A kérdést leegyszerűsítettem, hogy szépen kiférjen, de picit kifejteném...
Programozónak szeretnék tanulni/tanulok, hamarosan egyetemet kell választanom. Ha kicsit többet foglalkoznák a dologgal, szerintem egész sikeres lehetnék a szakmámban, de van egy kis bökkenő. Én nem szeretnék (még a "hatalmas" fizetések ellenére sem) alkalmazottként másnak dolgozni egész életem során.
Na de egy műszaki végzettséggel, programozóként lehet e vállalkozást indítani? Mire lehet ezt a szakmát önállóan felhasználni? Meg lehet e gazdagodni belőle? (Persze nem feltétlen egy világmeváltó, kreatív ötletre gondolok, mert az nem biztos hogy jön az ember életében.) Lehet e egy mérnökből sikeres vállalkozó a szakmáján belül? Ez lenne a kérdésem... És ha igen, akkor ti miket tudnátok például elképzelni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Mégis miért ne lehetne, az okostelefonok, tabletek, gadgetek fénykorában?
Egy barátom programtervező informatikus, mobil appokat fejleszt, vállalkozása van, tele van megrendelésekkel és pénzzel, még 30 sincs.
Nem kell ehhez vállalkozás.
Manapság egy kis ötlet is a világot válthatja meg főleg az informatikában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!