Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet -e két faktnál többet...

Lehet -e két faktnál többet felvenni éretségihez?

Figyelt kérdés
Hali . Lehet hogy kicsit hulyen hangzik de jovore megyek gimibe Tatara az Eotvosbe es oda a Nemet szakra . Ott azt mondtak h. A nemet eretsegi kell (h. Emelt -e azt nem tom ) . Es en majd orvosira mennek de ahhoz kell a biosz es a kemia ugyhogy ... Fontos lenne ☺
2017. ápr. 20. 07:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet többet, de nem ajánlott, mert 2 is elég megterhelő. Másfelől elég biosz és kémia kémia faktra jelentkezned majd. 5 érettségi tárgyból kötelező az érettségi (magyar, matek, töri, nyelv, szabadon választott), szóval az hogy németből érettségizni kell csak annyit jelent, hogy nem választhatsz szabadon milyen nyelvből érettségizel, de ez nem jelenti hogy abból faktra is kell menned. Német szakon esélyes hogy fakt nélkül is meg tudod csinálni akár az emelt német érettségit. Annyi hogy aki orvosnak megy annak nem 5 hanem 6 érettségi tárgya van mert 2 szabadon választhatót kell bejelölnie.
2017. ápr. 20. 07:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is 3 faktra jártam, és nem voltam egyedül vele. Ne volt túl megterhelő. De neked nem lesz ilyen gondod, német szakon nem lesz külön német fakt (mert ha így nézzük, én is nyelvszakon voltam, 11-ben még 10 nyelvóránk volt - 12-ben már csak 4 lett volna második nyelvből, de középfokú nyelvvizsgával ott már kaptunk felmentést - első nyelvet 11-ig tanultunk, ott nem volt felmentés nyelvvizsga miatt)

Szóval majd felveszed a bioszt és a kémiát (ha tudod) és annyi. (Nekünk egyik sem volt, aki orvosira ment, külön előkészítőre járt.)

2017. ápr. 20. 11:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget !!☺
2017. ápr. 20. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!