BME vagy Óbudai egyetem?
Szia!
Én BME-re járok, azon belül mérnökinformatikusi szakra.
Gondolom az a kérdésed, hogy villamosmérnöki szakra melyik a legjobb választás. Szerintem a BME, de ha dolgozni is szeretnél később egyetem mellett, akkor ne a BME. Teljes idődet elveszi. Óbudain is elég jó a képzés.
Az attól függ. Ha írnál magadról pár szót, akkor jobb tanácsot lehetne adni.
Tőlünk mentek át OE-re, és ott nem buktak ki, itt meg volt aki, többször kezdett neki az első félévnek, és az sem sikerült. Nem azt mondom, hogy a BME jobb! Csak ezt például mérlegelni kell. Te mennyire vagy tanulós, mennyire tudsz megérteni dolgokat magadtól, mik a terveid, stb.
Kandón vagyok már egy ideje. Itt gyakorlatiasabb a képzés, kissé talán jobban az iparra készít fel, mint a BME. Arra számíts, hogy ott sokkal több olyan dolgot kell majd tanulnod amit nagy eséllyel soha nem fogsz használni és úgyis elfelejted.
Óbudai nem annyira véres, hogy ne legyen szabadidőd, így pl. tanulhatsz mélyebben elméletet, amit pl órán nem adnak le, de téged érdeke, haszosnak gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!