Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jó a szoftverfejlesztői állás?

Jó a szoftverfejlesztői állás?

Figyelt kérdés
Sziasztok az érdekelne engem hogy mivel foglalkozik a szoftverfejlesztő es milyen szakra es azonbelul mit tanuljak meg egyetem ha kell meg ilyenek...milyen szakra menjek. Milyen iskolaban milyen szakontanuljak tovabb ... tudtok segiteni erre a 2 kerdesre?

2017. ápr. 14. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha úgy fogsz programozni ahogy írni akkor hagyjuk a franca az egészet.
2017. ápr. 14. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Meglepő módon szoftvereket fejleszt. Megtervezi a program felépítését (van, ahol nem a szoftverfejlesztő végzi ezt), majd implementálja a kidolgozott terveket. Ezután részt vehet a program további fejlesztéseiben, garanciális módosításaiban.

Ha ilyesmivel szeretnél foglalkozni, célszerű szakirányú diplomát szerezned (egyetemi programtervező/mérnökinformatikus/esetleg villamosmérnök képzésen), de a legtöbb helyen ez nem elvárás, a referenciáid, és az aktuális tudásod a fontos.

2017. ápr. 14. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Egyetemen programozni nem fognak megtanítani. Ezt jobb, ha tudod. Ha rendesen és rutinosan akarsz programozni, akkor keress ilyen tanfolyamot pluszban. Amit egyetemen erről tanulsz, az kevés.
2017. ápr. 14. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Elsősorban mérnökinformatikus és programtervező informatikus az a szak amit keresel.

Másodsorban beválhat a gazdaságinformatikus és a villamosmérnök is.

Esetleg matematika, de ez nagyon esetleg.

2017. ápr. 15. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Matematikusokra is egyre nagyobb lesz a kereslet, a deep learning miatt. A jövő olaja az adat, ami elemzéséhez megfelelő szakemberekre van szükség.
2017. ápr. 15. 17:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt s a szoftverfejlesztő mennyit keres, bármilyen lehet...
2017. ápr. 16. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
150 ezertől 2 millióig. Na, most akkor jó?
2017. ápr. 16. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:
150-től bilgécig. A lényeg, hogy nagyon nagy az előrelépési lehetőség, ha nem a "bármit tudok", hanem a "bármit megtanulok" mentalitással dolgozol, akkor sokra viheted a szakmában.
2017. ápr. 16. 14:44
 9/10 A kérdező kommentje:

az jó mert annak akarok menni s kitünő tanuló vagyok :),

tudom páran fogjátok irni hogy a helyesirás ilyen, de megszoktam kicsit a vesszőtlen szavakat.. bocsi :)

2017. ápr. 19. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Vesszőtlen szavak? Vannak vesszősek is?
2017. ápr. 19. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!