Szerintetek jó ötlet lenne, ha ma éjjel nem aludnék hanem készülnék az irodalom és matek témazáró dolgozatra?
Aranyos vagy,de szerintem nem jó ötlet!
Olyan fáradt leszel,hogy amit amúgy tudsz,az sem fog eszedbejutni!
22/L
Egyetemen, de gimnáziumban is végső esetben az éjszakázás az öszvér megoldás habária esetén.
Jobb valamit tudni, mint semmit. A napot meg valahogy túléled. Lényeg, ne egész órát aludj, hanem fél órára végződő időtartamot! Tehát pl. 2:30, vagy 3:30, vagy 4:30!
Kérj meg valakit, ébresszen fel, segítsen elindulni.
Csináljon egy jó erős cukros fekete teát, amit magaddal is viszel a suliba flakonban. Ill. vigyél csokit a dogák előtt szünetben edd meg. Menj ki a friss levegőre szünetekben.
Az első órákra felébred a szervezeted majd, de 11:00 - 12:00 után elkezd hiányozni az alvás és jön a krach...
Kérdés, mikor írtok?
Az elég "sok". Jól megoldottad.
Nekem az egyetemen több olyan ZH is volt, amit nulla órával teljesítettem. Természetesen ez nem jó, igen egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!