Valaki felvilágosítana arról, h lesz valaki diplomata? Mit kell tanulni? Meddig? Jó lenne ah mindent leírnátok nekem erről a dologról?
fiatal vagyok még, nem sokat tudok ezekről a dolgokról, jó nyelvézrékem van, 3 nyelvet tanulok, és érdekel a jog is. szeretnék többet tudni a diplomáciáról.
köszönöm a segítséget.
Szerintem ez nem ilyen kötött dolog. (mint pl politikus is lehet akármilyen végzettséggel az ember..)
De egyik barátom, aki diplomata szeretne lenni a Corvinusra ment, nemzetközi gazdálkodás szakra.
jézusom első válaszoló...az érettségit kihagytad. az nem kell hozzá?
ha valaki pont annyira van csak képbe a dolgokkal, mint én legyen szíves, nem írjon. feltételeztem,h kell hozzá egyetem. meg többféle végzettség is. de én azt szerettem volna, ha valaki úgy egész pontosan felvilágosít,h milyen úton-módon lesz valaki diplomata, meddig tart, mennyire nehéz, stb...
nekem a nemzetközi igazgatási szak szimpatikus. az vajon olyasmi ami hasznos? utána egy jogász diploma...
nagy eséllyel úgy lesz vki diplomata, hogy az apja is az volt... legalábbis úgy, hogy vannak kapcsolatai, sajnos.
attól mert elvégzel egy nemzetközi tanulmányok/gazdálkodás/igazgatási szakot, még nagyon nem valószínű,h. az leszel...
sztem egyébként az a lényeg,h. minél több nyelvet beszélj tökéletesen, és egy jogi diplomata nem rossz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!